Posted on

Selamat Menjalani Ibadah Puasa

Anda rasa lemah dan lesu di tempat kerja?

Sakit kepala dan rasa berdenyut terutamanya di bahagian muka?

Bosan berpantang makanan lagi di bulan Ramadhan?

Pastikan hari anda bebas dari gangguan resdung sepanjang bulan puasa dengan penggunaan Herba Resdung Tok Aki. Mudah, selamat dan melegakan dengan pantas! Dihasilkan dari 15cy4e100% ramuan semulajadi, Herba Resdung Tok Aki bertindak pantas dengan membuang lendir kotor punca resdung dalam rongga hidung dan tekak. Sesuai untuk mereka yang sering gatal-gatal di bahagian muka, hidung, telinga dan mata serta hidung tersumbat.

Cara penggunaan : Calitkan sedikit herba di hujung jari dan sapukan pada rongga dalam hidung kiri dan kanan. Guna dua kali sehari, pagi dan malam untuk minggu pertama. Untuk minggu seterusnya, guna apabila perlu sahaja.

15cy8w

Amalkan Jus Herba Tok Aki setiap hari untuk meredakan alergi sensitif kepada persekitaran dan makanan yang berpunca dari resdung. Diperkaya dengan khasiat semulajadi buah-buahan, Jus Herba Tok Aki membantu meningkatkan imuniti badan dan mencegah tanda-tanda awal resdung dari dalaman dengan selamat dan tanpa kesan sampingan.

Cara penggunaan : Minum 10ml jus herba dua kali sehari (mengikut sukatan bekas yang diberi di dalam kotak). Tidak perlu dibancuh.

Lengkapkan rutin anda dengan Sabun Herba Tok Aki untuk membunuh kuman resdung pengacau yang memeningkan kepala pada lapisan kulit muka! Dengan kelebihan ramuan susu beras, madu dan kayu manis,

Sabun Herba 3-01Sabun Herba Tok Aki membantu membersihkan muka anda secara lembut dan efektif, bebas dari segala minyak dan sel kulit mati. Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah jerawat dan gatal-gatal muka.

Cara penggunaan : Bilas muka dengan air terlebih dahulu. Gosok sabun pada tapak tangan hingga berbuih dan bersihkan muka. Bilas dan lap muka secara lembut. Guna 2-3 kali sehari mengikut kondisi muka.

Rangkaian produk Herba Tok Aki kini datang dengan harga promosi bersempena bulan Ramadhan Al Mubarak. Klik sini untuk pembelian solusi resdung di bulan puasa dengan mudah.

Resdung hilang, nak berpuasa pun senang!